Akapiman's Shop

By: Aka Piman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 15-Jun-2006 08:54 Email | Share | | Bookmark
Megabass Type-x



Pandangan dekat :


Rajah cara dia swim, masa dia nak mengapung dan situasi dia masa terapung dan cara twitch:


Saiz : Length: 59 mm, Weight: 5/16 oz
Harga : RM80 each
Berminat : Sila mail aku di alamat akapimans@yahoo.com


MrsAkapiman


Thursday, 1-Jun-2006 13:01 Email | Share | | Bookmark
First entry for secondhand lures

Megabass Live-x Revenge
Megabass X-55 (F) Minnow 1unit - BOOKED
Megabass Dog-x (S) (hijau kilat transparent) 2unit - 1 BOOKED
View all 7 photos...
Ok..aku masukkan pulak secondhand lures yang aku nak jual. Yang ni pun, sape cepat dia dapat. Sapa lambat, gigit jari aaaaa
- MrsAkapiman -

*Maklumat terkini updated 13/Jun 11:13 pagi*
1. Megabass Dog-x Jr Coayu SOLD OUT
2. Megabass Dog-x (S) kaler hijau kilat SOLD OUT
3. Kedua2 Megabass dog-x (w) SOLD OUT
1. Megabass dog-x (s) BOOKED
2. Megabass dog-x (w) SOLD OUT
3. Megabass Live-x Revenge BOOKED
4. 5. Megabass X-70 SP Minnow 7cm BOOKED
6. Megabass X-55 (F) Minnow 5.5cm BOOKED


Wednesday, 31-May-2006 16:03 Email | Share | | Bookmark
Lures baru...bukan sekenhen aaaaa

Saurus New Seatops RM45 - BOOKED
Saurus New Seatops RM45 - BOOKED
Saurus New Seatops RM45 - SOLD OUT
View all 6 photos...
Untuk iklan yang pertama ni, biar aku masukkan dulu gambar2 lures yang baru(bukan sekenhen tau ). Selamat mencuci mata

Sapa cepat dia dapat aaa...kalau dah sold out nanti jangan marah tau!

Opsss..lupa nak terangkan satu menda, pasal hal ehwal pembayaran. Kesemua harga yang aku letak tu, dah termasuk kos pos. Tapi aku guna pos biasa je, Jadi kalau nak rasa lebih selamat, boleh la request untuk poslaju/pos ekspress. Tapi kena tambah maksimum RM5 untuk setiap pengeposan. Kalau tak request apa2, aku akan pos secara pos biasa je.

Ok...abis ceramah utk kali ni

- MrsAkapiman -

*Maklumat terkini 2 Jun 5:30 pagi*
1. Ketiga2 Saurus : BOOKED n SOLD OUT
2. Maria Miss Thesis : SOLD OUT


Tuesday, 30-May-2006 15:58 Email | Share | | Bookmark
First Lures Yang Aku Nak Jual...



Dengan nama ALLAH Yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang...

Buat pertama kalinya, aku bukak fotopages. Dan juga buat pertama kalinya aku buat bisnes jual lure secara online plak. Moga berjaya bisnes aku nih...Amin!

Mai nak intro pasal diri aku sket. Aku sekarang bekerja kat Jepun, dan dah agak lama gak menetap kat sini. Aku tak pernah amik tau pasal hal2 memancing ni, tapi aku pelik, kenapa abang aku suka sangat kirim ikan2 kenit(dulu aku tatau nama dia lure..keskeskessss) tiap kali aku balik bercuti ke Mesia. Dia kata lure Jepun glemer2. Plak tu, dia suka bagi aku nama macam2 jenis lure dan suruh aku gi survey. Memang macam nak biol kepala aku mencari, sebab punya melambak jenis2 lure kat kedai pancing tu. Jangankan nama, logo dia pon aku tak pernah amik tau.

Dan dia jugak yang cadangkan untuk aku masuk2 kat dalam web pancing yg glemer kat mesia nun. Aku pun masuk la..dan baru aku tau betapa luasnya rangkaian pancing kat mesia. Dari situ gak, timbul idea aku nak jual barang2 pancing secara solo dan usahasama dgn abang aku. Selama ni, aku memang ada buat internet business gak, tapi aku jual barang2 lain dari Jepun. Kalau lure plak, aku selalu jual kat abang aku, dan abang aku jual kat member2 dia, tapi secara sket2 je la. Skang ni baru tergerak ati aku untuk mengkomersialkan bisnes lure ni. Moga kami adik beradik berjaya..Amin!!

Lure yang aku jual ni, ada yang baru dan ada yang sekenhen. Kalau ada yang berminat, order la kat sini ye. Kesemua stok kat dalam fotopages ni ada pada adik aku di Mesia. Aku akan poskan barang sebaik sahaja duit dah kompem masuk(langkah berjaga-jaga, untuk mengelakkan diri aku dari ditipu..tak rela sehh!!)

Sekiranya ada sebarang pertanyaan, sila mail aku dialamat ni: akapimans@yahoo.com

Aku yang sebenar-benarnya aku,
- MrsAkapiman -


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net